Job vacancies

INTERNE ACCOUNTMANAGER /  MEDEWERKER BINNENDIENST M/V (full-time)

 

Functieomschrijving

Als Interne Accountmanager ben je samen met de Externe Accountmanager verantwoordelijk voor een groep klanten. Je werkzaamheden bestaan uit administratie, customer service, verkoop (ondersteuning) en ordermanagement. Je werkt nauw samen met de afdeling Inkoop en Logistiek voor een goede afhandeling van de orderstroom. Daarnaast behoort ook een actief debiteurenbeheer tot je takenpakket waarbij je ondersteuning van de financiële afdeling krijgt. Je onderhoudt contacten met internationale relaties, maakt calculaties en offertes voor aanvragen en projecten, verwerkt en controleert orders en documenten.

 

 

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste commerciële persoon met een hands-on mentaliteit. Daarnaast is het een vereiste dat je de Engelse en Spaanse taal beheerst, andere vreemde talen zijn een pré. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt affiniteit met internationaal zaken doen. Voor deze functie moet je een hoge mate van zelfstandigheid hebben en goed in staat zijn om prioriteiten te stellen. Enkele eigenschappen die op jou van toepassing zijn: proactief , betrokken, commerciële drive, leergierig, accuraat, stressbestendig , oplossingsgericht en een gezonde prestatiedrang. Uiteraard beschik je verder over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je een teamplayer.

Werkervaring is voor deze functie niet vereist.

 

Deze functie sluit aan bij één van de volgende opleidingen:

 

Waarom werken bij Standard Glas

 

Bedrijfsprofiel

Standard Glas B.V. in Kortgene is een dynamische, internationaal opererende handelsonderneming in vlakglasproducten met 10 medewerkers. De grootste concentratie klanten bevinden zich in Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Het glas wordt ingekocht over de hele wereld. De verkoop geschiedt grotendeels door de directie, ondersteund door een professioneel team van binnendienstmedewerkers.

 

Wij zien graag jouw sollicitatie en motivatie tegemoet!